Lukijalaite

Tuomme maahan alla olevia lukijalaitteita, joiden toimivuus on testattu useamman vuoden ajan välinehuollon instrumentaation luennalla.

Kiinteä lukija

Olemme usean vuoden ajan etsineet varmatoimista ja nopeasti lukevaa 2D Matrix koodin lukijalaitetta, joka lukee instrumenttiin suoraan laseroidut koodit sujuvasti. USB-liitännäinen lukija on vaivaton ottaa käyttöön ja se on parhaimmillaan juuri pienissä ja aavistuksen vaikeasti näkyvissä koodeissa. Testeissä olemme todenneet, että merkittävästi arvokkaammat ja yleisesti teollisuudessa käytössä olevat käsilukijat eivät ole suoriutuneet yhtä vaivattomasti pienimpien koodien lukutehtävistä. Syynä  voi olla esim. käsilukijan vaikea kohdistettavuus koodiin. Testeissä hyväksyttiin vain alle yhden sekunnin luenta-aika. Tämä tarkoittaa sitä, että myös kapeista putkilomaisista instrumenteista suorakaiteen muotoiset 2D Matrix koodit lukeutuivat vaivattomasti.

Lukijalaitteen toiminnasta on tarkemmin alla olevassa videossa

Käsilukija

Oheinen käsilukija on tarkoitettu tunnistamistuotteiden luentaan. Pesu- ja sterilointikorien klipsit sekä kontainerien tunnuskilvet / tarrat lukeutuvat vaivattomasti. Suoraan instrumenttiin laseroitujen 2D Matrix koodien luentaan ko. lukija ei ole tarkoitettu, ellei kyseessä ole kooltaan isohkot koodit esim. levittäjissä. Pienien esim. 3×3 mm kooltaan olevien koodien luentaan kiinteä lukijalaite on oikea valinta. Mikäli välinehuollolla on tarvetta koodien luentaan niin ilomielin lähetämme teille testiä varten lukijan.